21-04-2018

Zangproeverij 10.00 uur Nieuw-Vennep

PROEF EN ZING MEE!

Leden van koren, en ieder die niet op een koor zit maar wel graag zingt: u, jullie zijn zeer hartelijk welkom op zaterdag 21 april, van 10.00 – 14.30 uur in de Parochiekerk O.L.V. Onbevlekt Ontvangen te Nieuw–Vennep (St. Anthoniusstraat 15).

“Raakpunt”, een karmelitaans Centrum voor spiritualiteit in West-Nederland, organiseert deze ZANGPROEVERIJ. Dit is mogelijk dankzij de gastvrije medewerking van de parochie te Nieuw-Vennep.

Wat gaan we zingen en proeven?

Een aantal gezangen voor de Pinkstertijd. In allerlei toonaarden zullen we zingen om en voor de Geest van God. Met Pinksteren, maar eigenlijk het hele jaar door hebben we Haar kracht en steun hard nodig. Misschien doet u privé ook wel eens een schietgebedje om kracht, hulp en bijstand? Hoe fijn en inspirerend om dat samen te doen!

De dag staat onder leiding van ondergetekende, met medewerking van organist Nico van Geijlswijk.

Doet u mee? Voor de kosten € 6, - (voor koffie/thee en lunch) hoeft u het niet te laten.

U kunt zich voor deze dag, tot uiterlijk 16 april, opgeven bij dhr. Lano Jansen (tel. 06 – 20127762 of lanothea@hotmail.com).

Heel graag tot dan en vriendelijke groet, Loek Seeboldt o.carm