10-05-2018

Dauwtrappen

Afbeeldingsresultaat voor schoenen wandelDAUWTRAPPEN

Op donderdag 10 mei is het Hemelvaartsdag en traditiegetrouw gaan we weer dauwtrappen in het bos. Na deze vroege ochtendwandeling verzamelen we in het Parochiehuis. Voor we met elkaar gaan ontbijten, staan we kort stil bij Hemelvaartsdag. Omdat er dit jaar geen viering in onze eigen parochiekerk is, organiseren we een samenzijn vanuit de Denktank.

In het volgende Kontakt meer informatie over waar en wanneer u zich kunt aanmelden.
Indien u niet mee kunt wandelen in het bos, maar wel deze Hemelvaartsdag met ons wilt mee vieren en ontbijten, kan zich hiervoor aanmelden. Hopelijk allen tot 10 mei!

Namens de Denktank; Wim, Anne, Ria en Wendy