Adventsaktie 2018

02-12-2018

We hebben dit jaar wederom gekozen voor een project in Rwanda.

In Kigali de hoofdstad van Rwanda leven 3000 kinderen op straat. De organistatie CECYDAR vangt deze kinderen op en zorgt er voor dat ze zo snel mogelijk terugkeren naar hun gezin, familie of pleeggezin. Gezinnen worden geholpen duurzaam hun economische situatie te verbeteren.

CECYDAR wil investeren in een eigen water- en stroomvoorziening. De waterput wordt aangesloten op het opvangcentrum. Daarnaast wil het centrum een zonnestroomsysteem aanleggen. Deze investeringen in duurzaamheid verdienen zichzelf terug en leveren een flinke kostenbesparing op.

Onze bus staat tijdens de Advent weer achterin de kerk voor uw gift!

U kunt natuurlijk ook overmaken: NL89INGB 0653 1000 00 tnv Advensaktie Den Haag.

Meer informatie kunt U vinden op: www.adventsactie.nl