Jongerenreis Malawi 2019

01-01-2019

De Kudelstaartse parochie heeft al meer dan 10 jaar banden met Malawi.

Naast de bezoeken van pastor Annemiek Blonk aan Malawi en de bezoeken van bisschop Thomas aan Kudelstaart is het in dit jaar 10 jaar geleden dat een groep jongeren uit Kudelstaart naar Malawi is geweest. Zij hebben meerdere projecten bezocht en ook zelf de handen uit de mouwen gestoken onder andere bij basisschool in IBA.

Deze basisschool ontvangt nog steeds een bedrag voor de lunch voor de kinderen om er voor tezorgen dat zij naar school zullen blijven gaan.

Indien er voldoende belangstelling is (6-16 personen) is het mogelijk weer een reis te organiseren. Hoe zal het zijn met deze projecten na 10 jaar?

Het is een fantastische levenservaring.

Voor informatie mail: bob.zwartendijk@live.nl